Бареков ще пали тракторите на „пасмината"

Бареков ще пали тракторите на „пасмината"
Бареков беше категоричен, че „този боклук, под формата на трактористки машини", който е стоварен в София, трябва да се „омита" от столицата. Снимка: bnews
A A+ A++ A

Протестиращите в София зърнопроизводители са „развилняла се пасмина от провинцията", която трябва да се „омита” от столицата.

Това заяви в ефир водещият по ТВ7 Николай Бареков и се закани да оглави гражданско общество срещу земеделците, което можело дори да пали трактори.

Бареков беше категоричен, че „този боклук, под формата на трактористки машини", който е стоварен в София, трябва да се „омита" от столицата.

В противен случай водещият щял да оглави „гражданско общество" срещу „тази развилняла се пасмина от провинцията".

„Не се знае ние какво можем да направим – можем да режем гуми, можем да палим трактори", закани се Бареков срещу протестиращите фермери.

Водещият подчерта, че е в София вече от 20 години и не желае „някакви разюздани селяни" да идват на негова територия и да му пречат да си изкарва хляба, защото и той не е отишъл „в техните села да си паркира колата пред тракторите и да стачкува".

„Побъзикаха се, спориха с Борисов, караха се, искаха оставки, хайде да се прибират и да работят, защото тая държава е на това дередже, защото не работят хората”, разпореди се Бареков.

#Николай Бареков #водещ #трактори #земделци #зърнопроизводители #София #столица #протест

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"