ЕНП приветства оставката на Кирил Йорданов

ЕНП приветства оставката на Кирил Йорданов
Единна народна партия приветства оставката на Кирил Йорданов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„В този тежък за диктатурите ден приветствам решението на Кирил Йорданов да подаде оставка“, заяви председателят на Единна народна партия – Варна, и член на изпълнителния съвет на партията Кирил Георгиев в своя декларация.

„Смятам за цинично при този взрив на недоволство, да се броят хората, които са гласували на местните избори, и тези, които са на площадите“, добави Георгиев.

Според него „в такъв случай е редно бившият кмет първо да преброи дадените на изборите обещания и тяхното изпълнение, след това да преброи партиите, от които се е явявал, и да коментира принципите на политическата си кариера“.

Единна народна партия смята, че всички съветници трябва да освободят местата си, за да дадат шанс на града да излъчи почтени хора, които да управляват съдбата му.

Все пак продължава да ни грози опасността друг „Кирил Йорданов“ да кметува и моделът на управление да не се промени, смята Георгиев.

„Малко след като напусне и последният общински съветник, се надявам в общината да влезе първият прокурор, за да започнем голямото пролетно почистване на Варна от общината и да стане отново градът ни „Най-добрият град за живеене“, се посочва в декларацията.

#Единна народна партия #Кирил Йорданов #Кирил Георгиев #оставка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »