Максим Бехар избран за председател на Борда на PR форума в Давос

Максим Бехар избран за председател на Борда на PR форума в Давос
Максим Бехар бе избран за председател на комуникационния форум в Давос. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Българският PR експерт Максим Бехар бе избран за председател на комуникационния форум в Давос с тайно гласуване сред 25 членове на Борда.

„Това е изключително признание за България, за колегите ми от компанията, за това, което сме направили през тези близо 20 години в PR бизнеса“, заяви Максим Бехар.

Бехар е присъствал от първия ден на форума, бил е многократно лектор и участник в дебатите в Давос, от две години е и пълноправен член на Борда. Още двама членове на Борда получиха същия брой гласове и бе взето решение Форумът да бъде управляван от трима съпредседатели – Максим Бехар, Андре Маннинг, вицепрезидент на „Филипс Електроникс“ и Янина Дубейковская, програмен директор на Форума в Давос.

Максим Бехар е основател и главен изпълнителен директор на водещата българска PR компания M3 Communications Group, Inc., а от началото на 2012 е и председател на офиса на водещата световна корпорация Hill+Knowlton Strategies в Прага.

Той е и член на десетки български и международни бордове, сред които на Българския форум на бизнес лидерите, на Атлантическия клуб в България и на Фондация „За нашите деца“, преподава в десетки авторитетни университети по света. Бехар е и почетен консул на Република Сейшели в България.

#Максим Бехар #Давос #България

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"