Муса Палев тайно дойде и си тръгна от работа

Муса Палев тайно дойде и си тръгна от работа
Протестите срещу назначаването на Палев за областен управител на Благоевград продължават. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Областният управител на Благоевград Муса Палев отива и си тръгва тайно от работа, за да не се сблъска с протестиращите срещу назначението му.

Палев днес следобед влезе и излезе през задния вход на администрацията, предаде БГНЕС.

Към 16.15 часа до репортерите бе подаден сигнал от протестиращите за струпване на полиция пред сградата на областната управа, както и за появата на директора на ОД на МВР Благоевград комисар Георги Костов.

Появата на комисар Костов, както стана ясно в понеделник означава, че и областният управител е някъде наблизо, тъй като, когато пристига в Благоевград Муса Палев му се обажда лично, за да осигури охраната му.

В понеделник, когато за първи път влезе в областната управа Муса Палев бе блъскан от около 100 протестиращи. Тогава в мелето пострада и самият директор на ОД на МВР, който едва не беше обесен на собствената си вратовръзка от благоевградчанин.

Нападателят Николов беше по – късно глобен с 300 лв., но се извини лично тогава на комисар Костов, обяснявайки му, че като залитнал нямало къде да се хване и затова се хванал за вратовръзката му.

Днес към 16.40 комисар Костов излезе от сградата на областната управа заедно с шофьора на Палев, от което стана ясно, че областният управител е в кабинета си. Когато петима репортери поискаха да влязат при него, за да поговорят за втори път след злополучния понеделник, им бе казано да изчакат.

След като комисар Костов си тръгна повечето от полицаите също се оттеглиха. Това означаваше, че Муса Палев вече бе излязъл през задния вход на областната управа, така както е и влязъл.

"Не е нормално областният управител да постъпва така, от кого се страхува, след като в палатковия лагер сме едва петима протестиращи", каза Людмила Манова водач на протестиращите от палатковия лагер.

#протест #Муса Палев #Людмила Манова #Благоевград #Георги Костов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"