Дунав мост-2 ще струва с 50 млн. лв. повече

Дунав мост-2 ще струва с 50 млн. лв. повече
„Не ГЕРБ оскъпява проекта. Ако искате да имаме Дунав мост-2, трябва да оскъпим проекта с 50 млн. лева. Ние искаме да чуем и вашето мнение или да ни дадете морално право, когато слагаме подписа си срещу 50 млн., да бъдем по-спокойни“, каза Борисов. Снимка:
A A+ A++ A

Завършването на втория мост над река Дунав между градовете Видин и Калафат ще струва с 50 млн. лв. повече, обясни премиерът Бойко Борисов.

„Надявам се поне вие, в ГЕРБ, да не се подвеждате по невъзпитаното поведение на останалите“, с тези думи премиерът Бойко Борисов се обърна към депутатите по време на обсъждането на проекта за Дунав мост-2, предаде БГНЕС.

„Защо го правим това в момента ли, защото единият вариант е да оставим Дунав мост така, както е, а другият вариант е да оскъпим проекта“, продължи Борисов.

„Ние искаме съгласието на българските депутати, че ще ни подкрепите, защото това е приемственост“, каза премиерът.

„Не ГЕРБ оскъпява проекта. Ако искате да имаме Дунав мост-2, трябва да оскъпим проекта с 50 млн. лева. Ние искаме да чуем и вашето мнение или да ни дадете морално право, когато слагаме подписа си срещу 50 млн., да бъдем по-спокойни“, обобщи министър-председателят. Депутатите приеха предложението.

#Дунав мост-2 #премиер #Борисов #Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"