Антонио Бандерас се забърква в средновековно приключение

Антонио Бандерас се забърква в средновековно приключение
Снимка: www.hdwallpapersinn.com
A A+ A++ A

Антонио Бандерас, с чийто глас на голям екран се появи Котаракът в Чизми от поредицата „Шрек“, поема ново филмово предизвикателство, този път като продуцент в анимацията Джъстин и рицарите на честта.

Актьорът, който озвучава и един от героите в продукцията, коментира: „Търсихме класическа история, която включва ценности като лоялност, чест и постоянство, в един свят, пълен с абсурдно строги забрани. В нея, разбира се, се появява и един романтичен и смел герой“.

Главният герой в анимацията – Джъстин – показва, че смелостта не се крие в доспехите, а в сърцето. Заедно с красивата Талия той поема по пътя на отдавна забравените средновековни рицарски традиции. Двамата ще се изправят срещу сър Хераклио и неговия довереник Сота, за да направят на пух и прах нелепите забрани в кралството и ще докажат, че силата на мечтите може да победи дори най-многобройната армия. Джъстин е мил, внимателен, приятно непохватен и... решен да се сражава с всички чудовища на света, за да промени живота си. Той живее в кралство, където властват бюрократите и няма място за рицарски постъпки. Мечтата му е да стане един от Рицарите на честта, какъвто е бил дядо му, но баща му Реджиналд - главен съветник на кралицата - държи синът му да тръгне по неговия път и да стане адвокат.

#Антонио Бандерас

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници