Кание Уест: Ким е съвременната Мерилин Монро, аз съм Микеланджело

Кание Уест: Ким е съвременната Мерилин Монро, аз съм Микеланджело
Кание Уест оприличи себе си на Микеланджело. Снимка: www.arabiaweddings.com
A A+ A++ A

След като неотдавна рапърът Кание Уест заяви, че любимата му Ким Кардашян е по-влиятелна от първата дама на САЩ Мишел Обама, сега той е готов с нова „сензация“. Този път той оприличи своята годеница не на кой да е, а на вечния секссимвол Мерилин Монро.

Изказването на Кание е провокирано от списание Vanity Fair, на чиято корица топмоделът Кейт Ъптън позира досущ като русата звезда от миналия век. Според 36-годишният музикант именно любимата му Ким прилича на покойната актриса, тъй като също като нея разделя общественото мнение и образът ѝ е спорен.

Кание не пропусна да сподели и на кого оприличава самия себе си в ефира на чикагското радио Power 105.1. Ето какво каза той: „Аз съм по-скоро като Уолт Дисни или нещо подобно. Рапът е само едната част от моите мисли. Това е нещо, което наистина искам да изразя като съвременен поет. Ако бях живял в друго време, може би щях да бъда драматург или нещо подобно“. Освен сравнението с аниматора Уолт Дисни, Кание сподели и връзката си с един от най-известните художници на всички времена: „Аз съм като Микеланджело! Защото аз съм новата версия. Това е реалност. Аз живея във вътрешността на един свят на мечтите“.

#Кание Уест #Ким Кардашиян #САЩ #Мишел Обама #Мерилин Монро

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"