Брад Пит ще съди всеки, наклеветил фондацията му

Брад Пит ще съди всеки, наклеветил фондацията му
Брад Пит ще съди всеки, наклеветил фондацията му. Снимка: resolution12.com
A A+ A++ A

Брад Пит и фондацията му Make It Right ще съдят всички, които твърдят, че са измамили пострадалите от урагана „Катрина“. Актьорът създаде фондацията в подкрепа на екологичното възстановяване на един от най-пострадалите райони на Луизиана след смъртоносния ураган през 2005 г.

Той предостави дървен материал за реконструкция на пострадалите домове. Сега обаче е обвинен, че този материал е започнал да гние, въпреки че е имал 40-годишна гаранция.

Говорителят на Make It Right Тейлър Ройлс заяви, че негодният материал ще бъде заменен през следващите шест месеца. Той ще бъде подменен дори в постройките, където няма признаци за гниене. Всичко това ще струва 150 000 долара на организацията.

„Предпочитаме да решим този проблем бързо, но не се страхуваме и да потърсим правата си по съдебен път“, зави Ройлс, цитиран от дамското издание MissBloom.

„Make It Right е амбициозна организация, която винаги опитва нови неща, за да имаме по-добър дом. Когато стане ясно, че иновативните продукти не действат, бързо решаваме проблема на нашите новодомци“, каза Брад Пит и изявление по случая.

#Брад Пит #фондация

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници