Бареков: Местан сам да си свали имунитета, да не чака мен

Бареков: Местан сам да си свали имунитета, да не чака мен
Бареков заяви, че когато „България без цензура“ дойде на власт, няма да има имунитети за депутатите и партийни субсидии. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков се закани и на ДПС, след като преди дни обвини Сергей Станишев, че не е положил достатъчно усилия да спре Бойко Борисов навреме. Бареков реагира по повод обвинения от лидера на ДПС Лютви Местан, че „България без цензура“ няма платформа.

„Г-н Местан е прав, че нашето движение се превръща в антисистемна партия. Но нашата платформа, г-н Местан, е широка и социална, тя принадлежи на хората, които ни потърсиха смачкани, унизени и рекетирани от политиците през последните 23 години. Местан, Станишев и Борисов ще бъдат първите мишени на операция „Чисти ръце“. БСП и ДПС, които веднъж ограбиха България по време на Тройната коалиция, днес се крият зад маската на Орешарски. Местан и Станишев нямат платформа, никой не ги е избрал, за да управляват. Те просто трябваше да демонтират системата на Борисов, но и това не направиха. Рекетьорът беше сменен от едни обикновени крадци“, коментира Николай Бареков.

Бившият шеф на ТВ7 напомни на Лютви Местан, че когато „България без цензура“ дойде на власт, няма да има имунитети за депутатите и партийни субсидии.

„Така че, г-н Местан, ако искате да сте актуален политик, свалете си сам имунитета още сега и се гответе за нашата операция „Чисти ръце“. Призоваваме това да сторят и всички парламентаристи от четирите делегитимирани партии в Народното събрание“, допълни той.

#Николай Бареков #Бареков #Лютви Местан #Местан #Станишев #Борисов #Народното събрание #България без цензура

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »