Райън Гослинг не искал да е филмова звезда

Райън Гослинг не искал да е филмова звезда
Райън Гослинг избягва да чете за себе си. Снимка: www.mysocalledchaos.com
A A+ A++ A

Холивудският актьор Райън Гослинг признава, че никога не е планирал да се превърне в световноизвестна филмова звезда. 33-годишният актьор стана много популярен след участието си в успешния романтичен филм „Тетрадката“, в който си партнира с чаровната Рейчъл Макадамс.

Въпреки това Гослинг твърди, че никога не е мечтал да бъде сред холивудските актьори. За него било важно единствено да има актьорска кариера, без да бъде известен.

„Никога не съм мислел да бъда филмова звезда. Но постигнах много повече, отколкото предполагах. Справих се невероятно добре. Имах един и същ мениджър, откакто съм на 14 и един и същи мениджър, откакто станах на 16 години. Сега аз мога да повторя и да работя отново с хората, които харесвам“, споделя звездата.

Макар Райън Гослинг да се радва както на голям успех, така и на одобрението на критиката, актьорът избягва да чете за себе си или за своите филми в интернет. Той се опитва да остане колкото се може по-встрани от всичко това. В интервю за вестник La Vanguardia звездата призна: „Аз не чета какво говорят хората за мен в интернет. Интернет е като минно поле. Аз просто не влизам там“.

#Райън Гослинг #Рейчъл Макадамс #Тетрадката

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници