Максим Бехар в журито на Европейските бизнес награди

Максим Бехар в журито на Европейските бизнес награди
A A+ A++ A

Максим Бехар, водещ български PR експерт, който управлява M3 Communications Group, Inc. и офиса на Hill+Knowlton Strategies в Прага, заседава днес в журито на European Business Awards в Дюселдорф.

Това са най-престижните награди за предприемачество в Европа и в тях за втори път решаващ глас има българин, след като миналата година Бехар също бе избран за член на авторитетното жури.

През март 2013 Максим Бехар бе избран за председател на Борда на Световния комуникационен форум в Давос, Швейцария, а през окктомври – за вицепрезидент на Световната PR асоциация – ICCO, в която членуват близо 1700 компании от целия свят. През октомври 2012 Максим Бехар бе обявен и за „Мениджър на годината“ в онлайн гласуване, проведено от телевизионния канал bTV и месечното списание „Мениджър“ в България.

Освен Максим Бехар в журито са и главният изпълнителен директор на турския мобилен оператор „Тюрксел“ Бахадир Пекан, главният икономист на германския всекидневник „Ханделсблад“ и директор на Института за проучвания на вестника Дирк Хайлман и Робърт Коулз, директор за Европа на световната одиторска компания RSM. Председател на журито е един от най-авторитетните световни маркетолози и автор на безспорния бестселър Sold on Service Филип Форест.

Журито оценява днес през целия ден десетте най-успешни работодатели в Европа, а резултатът ще бъде обявен официално на 27 май в Атина на официална галацеремония.

„Това е голяма чест за България. Надявам се през следващите години в първата десетка за най-добър работодател в Европа да има и българска компания, а не само българин – член на журито. Тогава честта ще се превърне в успех“, коментира участието си на заседанието в Дюселдорф Максим Бехар.

За Максим Бехар

Максим Бехар e основател и изпълнителен директор на M3 Communications Group, Inc., с повече от 25 години богат опит в областта на публичните комуникации. Той е творческа личност с влияние в българския политически и бизнес живот. От януари 2012 г. Максим Бехар управлява офиса на Hill+Knowlton Strategies в Прага, Чехия.

За М3 Communications Group, Inc.

M3 Communications Group, Inc. oсигурява широк спектър от услуги в областта на публичните комуникации – комуникационни стратегии, връзки с медиите, уеб услуги, разработване и печат на рекламни материали, медия планиране и купуване, планиране и организиране на корпоративни събития, кризисен мениджмънт, лобиране, маркетингови концепции, медия мониторинг.

M3 Communications Group, Inc. от 12 години е партньор на най-голямата PR компания в света Hill+Knowlton Strategies, част от WPP Group PLC.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »