Джаред Лето не е гледал филма, донесъл му „Оскар“

Джаред Лето не е гледал филма, донесъл му  „Оскар“
Джаред Лето спечели „Оскар“ за най-добра мъжка поддържаща роля. Снимка: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Преди по-малко от два дни Джаред Лето се сдоби с така мечтания от много звезди „Оскар“. Каква ирония обаче – актьорът все още не е гледал продукцията, която му спечели престижното отличие.

49-годишният Лето бе отличен като най-добър поддържащ актьор за ролята си на транссексуален болен от СПИН във филма „Клубът на купувачите от Далас“. Джаред се оправда с факта, че работата по филма е било много „интензивно“ преживяване и в момента има нужда да си почине от него. Все пак звездата не изключва възможността да изгледа продукцията, но това със сигурност ще се случи след време.

По време на „Шоуто на Елън Дедженеръс“ носителят на „Оскар“ сподели: „Все още не съм гледал филма. Мисля, че един ден ще го гледам, защото знаете, ще бъда любопитен в някакъв момент. Но това беше толкова интензивна роля. По-добре е за мен да я оставя точно сега“.

Джаред Лето идва у нас заедно с групата си 30 Seconds to Mars, като ще е хедлайнер на тазгодишното издание на най-голямото рок събитие в страната – SOFIA ROCKS 2014.

#Джаред Лето #Оскар #Елън Дедженеръс

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници