Радан Кънев: Харалан Александров не е част от РБ

Радан Кънев:  Харалан Александров не е част от РБ
Кънев коментира, че след подписването на споразумението за блока някои хора са излезли от състава, като Александров е един от тях. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Социалният антрополог Харалан Александров не е член на Гражданския съвет на Реформаторския блок, обясни за "Дневник" говорителят на блока и лидер на ДСБ Радан Кънев.

Коментарът, направен в петък, е по повод разпространена в блога на лидера на „България без цензура“ Николай Бареков позиция на Александров. Той заявил, че Бареков е обект на политически атаки, защото е "агент на промяната - изкриви политическото пространство за добро или за лошо". По този начин социалният антрополог оправдава факта,  че новият политик живее под наем в къща за 500 000 евро в Драгалевци.

Кънев коментира, че след подписването на споразумението за блока някои хора са излезли от състава, като Александров е един от тях.

"Моето лично мнение е, че симпатиите към Реформаторския блок и "България без цензура" са несъвместими, независимо дали става дума за Харалан Александров или за когото и да било", заяви Радан Кънев.

#Харалан Александров #Реформаторския блок #Александров #Радан Кънев #Кънев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници