Депутатите с по-дълга ваканция от учениците

Депутатите с по-дълга ваканция от учениците
Традиционната ваканция на Народното събрание за Великден е 10 дни, но датите на почивката тепърва ще се уточняват.Снимка: hvac-bulgaria.com
A A+ A++ A

Депутатите ще имат по-дълга пролетна ваканция от учениците. Те ще почиват три пъти - за Великден, за Гергьовден и преди евровота, съобщава "Труд".

До изборите на 25 май народните представители няма да ходят на работа общо 23 дни, докато децата ще пропуснат уроците 18 дни.

Традиционната ваканция на Народното събрание за Великден е 10 дни, но датите на почивката тепърва ще се уточняват. За останалите хора тези дни са от 18 до 21 април.

Макар че официално предизборната кампания няма да е започнала, политиците не крият, че ще използват част от свободните дни за обиколки из страната.

Цялата държава ще почива от 1 до 6 май. За този период депутатите ще пропуснат две редовни заседания на парламента. Парламентът най-вероятно ще излезе във ваканция и непосредствено преди изборите. Засега се обсъжда вариантът тя да започне от 19 май и да продължи до края на седмицата.

#ваканция #евровот #депутати #Народното събрание

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"