Енрике Иглесиас: Любовта не е зависима от брака

Енрике Иглесиас: Любовта не е зависима от брака
Енрике твърдо отрича брака.
A A+ A++ A

Секссимволът на испанската музика Енрике Иглесиас вече дълги години споделя живота и сърцето си с бившата тенис звезда Анна Курникова, но това явно съвсем не е достатъчно, за да узакони връзката си с нея. 38-годишният изпълнител призна, че въпреки 13-те години заедно с рускинята не възнамерява двамата да сключват брак.

„Не съм против брака като институция, но има моменти, в които осъзнаваш, че не се нуждаеш от него. Когато се срещаш и живееш с някого толкова дълго, колкото ние с Анна, не смятам, че има нещо, което да може да ни сближи повече от сега. Още по-малко пък вярвам, че ако се оженим, ще станем по-щастливи, това е някакъв мит“, коментира Иглесиас пред CBS Sunday Morning.

Певецът разкри и любопитни подробности около първата среща с Курникова, която се състоя преди дълги години по време на реализацията на клипа му Escape, в който тя се снима. „И преди считах, че тя е едно от най-красивите и страхотни момичета в света. Когато я видях за първи път на живо обаче, това бе миг, който никога няма да забравя“, признава той.

#Енрике Иглесиас #Анна Курникова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"