Брадли Купър става Индиана Джоунс?

Брадли Купър става Индиана Джоунс?
Може би Брадли Купър ще поеме ролята на Индиана Джоунс. Снимка: www.chud.com
A A+ A++ A

Приключенската сага на Джордж Лукас - „Индиана Джоунс“, вероятно ще подходи към култовия археолог по същия начин като поредицата за Джеймс Бонд. Според Latino Review компанията Disney вече търси актьор, който да съживи франчайза за Джоунс с чисто нова трилогия през 2016-2017 г. Най-спряганото име за младия Инди към момента е на един от най-сексапилните актьори на планетата - Брадли Купър.

Въпреки това не е изключено Харисън Форд все пак да се завърне в една от най-знаковите си роли за едно последно приключение в „Индиана Джоунс 5“. Идеята със сигурност е минала през главата на много фенове на поредицата и с напредването на възрастта на Форд е започнала да изглежда все по-привлекателна.

Това би било естествено развитие за персонажа и киното и телевизията са свидетели на не един такъв случай - Джеймс Бонд, Батман, Джак Райън и др.

Брадли Купър има голямо бъдеще пред себе си, част от което е обвързано именно с Disney и филмовата вселена на Marvel. Дори в ролята на Индиана Джоунс да не влезе точно той, възможностите за героя са безбройни.

#Брадли Купър #Индиана Джоунс #Харисън Форд #Джордж Лукас

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници