Майката на Атанаска: Някой сложил трупа под леглото на дъщеря ми

Майката на Атанаска: Някой сложил трупа под леглото на дъщеря ми
айката на заподозряната за убийството на 8-годишната Александра от Поморие твърди, че дъщеря й, Атанаска, не е виновна. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Майката на заподозряната за убийството на 8-годишната Александра от Поморие твърди, че дъщеря й, Атанаска, не е виновна.

Аз съм родната майка на Северина и Атанаска. Двете са от различни бащи, които са починали. От Златоград сме. Децата ми не са убийци. Нямаме нищо общо със смъртта на това красиво и умно момиченце, което добре познавахме. Детенцето е намерено под леглото в квартирата, която ползваше Атанаска. Но недоумявам как изобщо е било натикано там, след като в това малко таванче са две единични дървени легла, които са много ниски, а под тях аз съм наблъскала чували с дрехи.”, каза 60-годишната Светлана Димитрова пред Флагман.Бг.

Полицаите арестуваха освен Атанаска, и Светлана и Северина.

Аз наех квартирата преди 3 години и живеех в нея, докато пристигна Атанаска през май месец м. г. Дотогава Атанаска живееше в Пловдив и работеше към БДЖ, но там започнаха съкращенията и тя направи всичко възможно да се съберем трите в Поморие. Атанаска ми е от първия брак и е на 43 години. Има две момчета – в 9 клас и в 7 клас, които живеят в димитровградското село Ябълково. Грижите за тях са поети от бащта, разведени са с дъщеря ми“, продължава майката.

Атанаска била общ работник в заведение за бързо хранене съвсем наблизо до хотел „Лагун”, но от октомври насам обаче останала работа.

През деня тя идваше в хотел „Лагун” и помагаше на сестра си Северина в отглеждането на двете й дечица. Весислава, която е на 6 години, беше близка приятелка с Александра – умни и красиви момичета. Невъзможно е Атанаска да посегне на Александра, тя я обичаше”, разказва Светлана Димитрова.

Жената се кълне, че нито тя, нито двете й дъщери имат психически отклонения.

#Светлана Димитрова #Атанаска #Александра #Поморие

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници