Диляна Попова: Надявам се да родя син на Блатечки

Диляна Попова: Надявам се да родя син на Блатечки
Диляна Попова е бременна в четвъртия месец от Асен Блатечки и се надява да е син. Снимка: ejednevnik.com
A A+ A++ A

Диляна Попова разкрива, че е бременна от актьора Асен Блатечки и че се надява да му роди син. Това съобщава топмоделът в новия брой на списание LOVE style.

Моделката актриса вече е в четвъртия месец на бременността, а признава, че от доста време е готова да стане майка. „Аз от малка искам да имам дете, от 20-годишна някъде. Просто много обичам децата“, казва бъдещата майка. Самият Асен, който има една дъщеря – Катерина, също е категоричен, че иска да има много наследници. По отношения на брака и красавицата, и актьорът са на едно мнение.

„Не държа на брака“, казва тя. „Самото обещание, че някой ще ме обича цял живот завинаги, докато смъртта ни раздели, е лъжа още от момента, в който бъде изречено. Никога не знаеш какво ще ти се случи – дали няма да срещнеш след това истинската любов.“

„Смятам брака за безсмислена институция“, категоричен е Асен. „Помага единствено после при развода да се узаконят подялбата на мебелите и дали ще плащаш 200 лева за издръжка на детето.“

За двамата отдавна се спекулираше, че са се влюбили на снимачната площадка на сериала „Стъклен дом“, но това е първото потвърждение за връзката им.

#Диляна Попова #Асен Блатечки #Стъклен дом

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »