20 км задръстване на АМ "Тракия"

20 км задръстване на АМ "Тракия"
Причината за огромното струпване на автомобили е лошото време, ремонтите и изключително големия трафик предвид предстоящите Великденски празници. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Задръстването по автомагистрала "Тракия" в посока Бургас вече е 20 км.

Говорителят на Областната дирекция на МВР в Пазарджик Мирослав Стоянов обясни пред БНР, че заради огромния брой автомобили на място са изпратени допълнително четири екипа на полицията.

Колите са принудени да се движат с около 30 километра в час. Ако ситуацията продължава да бъде критична, се очаква патрулите на КАТ да отклоняват автомобилите през околни маршрути, за да се преодолее задръстването.

Причината за огромното струпване на автомобили е лошото време, ремонтите и изключително големия трафик предвид предстоящите Великденски празници.

Две верижни катастрофи допълнително затрудниха движението по магистрала "Тракия". 8 автомобила се удариха в района на 62 и 66 км на магистралата.

С цел облекчаване на трафика и преодоляване на задръстването по автомагистрала "Тракия" при км 67, посока Пловдив, се препоръчва водачите на моторни превозни средства да ползват обходен маршрут по път I-8 през пътен възел "Ихтиман", съобщиха от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура”.

#задръстване #магистрала #Тракия #патрули #КАТ #маршрути #празници #ремонти #лошо #време

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"