Баща уби 7-годишното си дете на Великден

Баща уби 7-годишното си дете на Великден
От полицията и прокуратурата потвърдиха за инцидента, но отказаха повече информация заради продължаващите следствени действия. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Баща уби 7-годишната си дъщеря на Великден. Детето било закарано в безжизнено състояние в Русенската болница, съобщи "Русе нюз".

От полицията и прокуратурата потвърдиха за инцидента, но отказаха повече информация заради продължаващите следствени действия.

Малката Пламена била жестоко пребита от собствения й баща. Драмата се разиграла в жилищен блок „Мура" в кв. „Здравец". Пламен и жената, с която живеел, се били почерпили солидно за празничния ден.

Детето се обърнало към тях с някаква молба. Тъй като те не му обърнали внимание, то се разплакало и продължило да настоява. Вбесеният баща започнал да го налага, спрял едва когато детето припаднало от боя в ръцете му. Повикали Спешна помощ, но линейката се забавила и бащата тръгнал с детето на ръце към болницата. Момиченцето издъхнало по пътя.

Незабавно бил изпратен полицейски екип, който задържал бащата. По думите на окръжния прокурор Огнян Басарболиев наложена му е най-тежката предварителна мярка - „задържане за 72 часа".

#Великден #бой #болница #дете #Спешна помощ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"