Лили Боянова и Иван Георгиев – новите лица на бТВ Новините

Лили Боянова и Иван Георгиев – новите лица на бТВ Новините
Лили и Иван сядат на стола на Гена и Венелин. Снимка: Фейсбук
A A+ A++ A

Лиляна Боянова и Иван Георгиев са новите лица на бТВ Новините. Смяната се налага, след като стана ясно, че Венелин Петков и Гена Трайкова слизат от екран.

Промяната на водещите в бТВ е заради новия пост на Венелин Петков. Той вече е шеф на голямата дирекция „Новини, актуални предавания и спорт“. Гена Трайкова, която е и продуцент на бТВ Документите, ще бъде повишена и ще стане главен редактор на новините.

Лили Боянова беше лице на централната емисия на ПРО.БГ от 2008 г. През февруари 2010 г. медийната група на бТВ бе купена от корпорацията СМЕ, която притежава и ПРО.БГ. Така Боянова стана част от екипа. Сливането съвпада с времето, в което водещата излиза в майчинство с първородния си син Камен.

От януари тази година Лили става водеща на централната емисия „Новини“ на Тв 7 в двойка с Николай Чадаров. Но от 24 март той вече води с Мая Костадинова, която също преди години беше част от ПРО.БГ.

Иван Георгиев досега водеше късната емисия новини на бТВ, но последният му авторски филм - „Македония“, легна на сърцето на Венелин Петков. Това е може би още една причина той да посочи именно Георгиев като негов наследник.

Георгиев ще продължи да работи като разследващ журналист и документалист, уточниха от телевизията.

#Лиляна Боянова #Иван Георгиев #Венелин Петков #Гена Трайкова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"