Символика в цените на билетите за юбилейния мач „Левски“ – „Лацио“

Символика в цените на билетите за юбилейния мач „Левски“ – „Лацио“
„Ще ме боли страшно много, ако има и едно свободно място на стадиона“, сподели Тити Папазов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Левски“ обяви цените на билетите за юбилейния мач с „Лацио“ по случай 100-годишнаната на клуба, в които „сините“ са вкарали доста символика.

Билетите за сектор Г ще струват 7 лева и 20 стотинки, във връзка с историческата победа на „Левски“ над ЦСКА със 7:2.

В сектор Б ще се влиза срещу 10 лева - асоциация със 100-годишнината на клуба.

Билетите за сектор А ще са 19 лева, а за сектор В – 14 лева, символизирайки годината на създаване на клуба - 1914 г.

Двубоят ще бъде излъчван по БНТ на 23 май от 21:45.

„Във всяко наше действие има послание. Послание има и в билетите“, заяви треньорът на баскетболния отбор на „Левски“ Тити Папазов, който направи и емоционален коментар на каузата и предстоящото празненство.

„Емоцията, която можем сами да си направим, няма цена, защото ще знаем, че не е платена от Абрамович, „Газпром“ или от Батков, а е платено от феновете. За да може „Левски“ да се управлява от народа, тъй като е отборът на народа, ми трябват тези 500 хил. фенове. „Левски“ има уникалния шанс да покаже тази година, че има нещо, което другите го нямат. Ние може да сме пети в класирането, да отпаднахме от турнира за Купата и да нямаме европейско участие, но „Левски“ има 100-годишна история. Ние ще направим нещо, което България не е видяла и ще се помни в следващите 100 години“, каза Папазов.

„Ние сме последователи на едно велико име в българската история. Левски не е имал интернет и вестници, но е имал вяра. Щом преди 100 години са избрали неговото име за патрон на нашия клуб, ние сме задължени. Няма по-голяма любов в тази държава от „Левски“. За 100 години история колко любов е калкулирал този клуб. Това е неизмеримо с дадени успехи”, коментира Папазов.

„Иска ми се да оставим зад гърба всичко, да бъдем всички заедно и да забравим, че тази година отборът играе слабо. Да забравим, че собственикът на клуба прави много грешки, тъй като прави и много добрини. Да забравим, че Иво Тонев събори стадиона с една-единствена ясна цел – тук да стане по-добро. Ще ме боли страшно много, ако има и едно свободно място на стадиона“, сподели той.

#Левски #юбилей #Лацио

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »