Стартира кампанията „До работа с колело”

Стартира кампанията „До работа с колело”
Инициативата „До работа с колело” се провежда за втора поредна година и има за цел да насърчава все повече хора да използват велосипеда като средство за транспорт. Снимка: www.plovdiv.bg
A A+ A++ A

Сдружение „Велоеволюция“ обявява месец май за месец за ходене до работа с колело и отправя предизвикателство към всички велосипедисти в страната.

Инициативата „До работа с колело” се провежда за втора поредна година и има за цел да насърчава все повече хора да използват велосипеда като средство за транспорт до своето работно място.

Кампанията ще продължи от 1 - 31 май. В нея няма никакви ограничения за участниците и могат да участват както активни, така и начинаещи велосипедисти. Има възможност за индивидуално или отборно участие, а новото през тази година е, че кампанията става и национална. Отборите могат да бъдат както фирмени, така и такива на институции, университети, неправителствени организации или група от приятели.

Участието става с регистрация на сайта на кампанията /http://velobg.org/biketowork/ чрез електронна поща или facebook и всеки може да направи свой или отборен/фирмен профил. Следващата стъпка е ежедневно въвеждане на изминатите километри с колело и следене на кое място в класацията се намира велосипедиста. Най-много навъртяни километри ще осигурят и заветната победа в индивидуалното или отборното класиране.

Най-велосипедните работещи от различни категории ще бъдат наградени от официалния партньор на инициативата – ПроКредит Банк.



















#колело #велосипед #инициатива

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници