Вики Бекъм и Иванка Тръмп правят дрехи за благотворителност

Вики Бекъм и Иванка Тръмп правят дрехи за благотворителност
Иванка Тръмп участва в благотворителната акция със свои модели. Снимка: Фейсбук
A A+ A++ A

Виктория Бекъм, Иванка Тръмп и Жизел Бюндхен са известните лица-дизайнери, които ще създадат собствени модели дрехи за майки и дъщери в подкрепа на благотворителната организация срещу СПИН Born Free Africa.

Към инициативата са се присъединили още други известни майки – Донатела Версаче, Миуча Прада и Сара Бъртън. Очарователните дрехи са на сравнително достъпни цени и вече могат да бъдат намерени в интернет.

Съпругата на Дейвид Бекъм обяви участието си в благотворителната акция миналата седмица в социалната мрежа "Фейсбук". Нейните модели представляват почти еднакви розови рокли с плисирани поли, които са на цени от 220 долара за възрастните и 120 долара за децата – далеч по-малко от дизайнерските дрехи, които струват в пъти повече.

Иванка обяви участието си в проекта, като публикува снимка в Instagram. Руският модел Саша Пивоварова също е част от кампанията заедно със своята двегодишна дъщеря. Бременната Дауцен Крос е рекламно лице на инициативата, а Каролина Куркова позира заедно с четиригодишния си син.

Born Free Africa е благотворителна организация, чиято дейност е ограничаването/спирането на разпространението на ХИВ/СПИН от майка на бебе.

#Иванка Тръмп #Виктория Бекъм #Донатела Версаче #СПИН

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »