Третата част на „Хобит“ е с ново име

Третата част на „Хобит“ е с ново име
Третата част на „Хобит“ ще е с ново заглавие. Снимка: Фейсбук
A A+ A++ A

Няколко седмици имаше упорити слухове, че последният филм от трилогията „Хобит“ ще има ново заглавие, и вече официално има потвърждение за това. Фентъзи епиката, която първоначално беше озаглавена „Дотам и обратно“, вече ще се казва „Битката на петте армии“.

Това определено дава нова светлина върху фокуса на предстоящия филм, който, изглежда, ще бъде наситен с екшън сцени и големи битки, подобни на тези в последните две части от „Властелинът на пръстените“.

Това решение на създателите на „Хобит“ не е изненадващо, тъй като „Битката на петте армии“ звучи доста по-гръмко и се очаква да продаде и повече билети. Освен това, според Питър Джаксън, ситуацията се е променила, когато филмите станали три.

„Както професор Толкин е имал предвид, „Дотам и обратно“ обхваща цялото пътуване на Билбо и не се изненадвайте, ако в един момент видите това заглавие на боксет с всичките три филма.“

Режисьорът допълва, че в момента завършва монтажа на последната част и се очаква в близките седмици и месеци да сподели много интересни неща с феновете на Средната земя, включително и 25 минути отрязани сцени от „Пущинакът на Смог“.

#Питър Джаксън #Хобит #Толкин

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »