Дизайнерът на клипа на „Атака“ се извини на младоженците

Дизайнерът на клипа на „Атака“ се извини на младоженците
По думите му партия „Атака“ няма никаква вина в случая, грешката е допусната поради пренатоварване и недоглеждане от екипа. Снимка: Nova
A A+ A++ A

Кадри от сватбата на двойка в предизборен клип на „Атака“, без позволението на младоженците, шокира българско семейство.

„Не сме почитатели на „Атака“ и не членуваме в нито една политическа партия. Не сме давали съгласието си клипът с нашата сватба да се използва за предизборна агитация“, казаха в ефира на Нова телевизия Даниел и Антоанела Беловарски.

Двамата бяха категорични, че и пари да са им предлагали, е нямало да участват в предизборния клип. „Не знам колко време и години ще ни трябват, за да изчистим името си“, добавиха те.

Дизайнерът на предизборния клип на партията се извини в ефир на семейството.

„В клипа е допусната техническа грешка с включването на кадри от сватбата на българско семейство. Пуснахме ги само за да илюстрираме как ще изглежда целият клип, не трябваше да влязат в последния вариант“, каза Николай Никифоров, който технически е отговорен за изработването на видеото.

По думите му партия „Атака“ няма никаква вина в случая, грешката е допусната поради пренатоварване и недоглеждане от екипа.

От „Атака“ обясниха, че макар и одобрен от тях, клипът е дело на външна фирма, която носи отговорност за грешката.

Семейството обяви, че ще търси кратък път, за да защити правата си.

#"Атака" #българско #сватба #предизборен #клип #агитация

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"