Първи конгрес по балнеология и СПА туризъм

Първи конгрес по балнеология и СПА туризъм
Хисаря ще бъде домакин на Първия годишен конгрес на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм. Снимка: newsbg.eu
A A+ A++ A

Хисаря ще бъде домакин на Първия годишен конгрес на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм на 28 и 29 май. Форумът е с мото „Балнео- и СПА туризмът - стратегически потенциал на България“.

Конгресът се осъществява в партньорство с Министерство на икономиката и енергетиката, Община Хисаря и Европейската СПА асоциация. Въпреки недоразуменията, свързани с факта, че ресор „Туризъм“ се намира в министерство, което основно се занимава с енергетика, отрасълът все пак търси и намира форми за позициониране на международните туристически пазари.

Целта е да се привличат все повече и повече чуждестранни и български туристи, които да се възползват от възможностите, които страната ни предоставя в областта на балнео- и СПА туризма. България е страната в Европа, която разполага с едни от най-богатите минерални извори, чяст от които са под защитата на международни организации.

Този потенциал е на практика едно от най-големите ни богатства и именно това ще бъдат темите, които ще се обсъждат на контреса на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм.

#Хисаря #спа #туризъм #богатства #пазари

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"