Сватбата на Кание и Ким мина без Бионсе и Джей Зи

Сватбата на Кание и Ким мина без Бионсе и Джей Зи
Ким и Кание вдигнаха пищна сватба в събота. Снимка: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Бионсе и Джей Зи в крайна сметка не уважиха сватбата на Ким Кардашиян и Кание Уест в събота. Докато двойката се наслаждаваше на пищното си тържество във Флоренция, Би и Джей си останаха в Щатите.

Бионсе даже пусна в Instagram своя снимка у дома без грим, докато отвъд Океана кипеше радостната суетня около най-чаканата сватба тази година.

По-късно през деня, тя все пак честити публично брачния съюз на Ким и Кание. Звездата постна снимка на материала на VOGUE за двойката и написа: "Пожелавам ви цял живот да се обичате безрезервно. Бог да благослови красивото ви семейство!".

Макар че Джей Зи и Кание Уест отдавна са добри приятели, по всичко изглежда, че Джей Зи и жена му не са големи фенове на Ким Кардашиян. Тя така и не успя да се добере до звездното семейство и да се сприятели с тях.

Но певицата и известният й съпруг не бяха единствените, които не се появиха на сватбата. Във Флоренция отсъстваше и главната редакторка на VOGUE Анна Уинтър, която също е приятелка с Кание. Кралицата на модната индустрия имала "семеен ангажимент".

След месеци спекулации и трескави приготовления, известната двойка си каза "Да!" на интимна церемония, на която присъстваха 200 от най-близките им роднини и приятели. Брус Дженър, вторият баща на Ким, е отвел булката до олтара, а четирите ѝ сестри влезли в ролята на шаферки.

Въпреки че двойката не успя да получи разрешение за сватбена церемония в двореца Версай, репетицията за тържеството все пак се проведе там предната вечер и включваше фойерверки и карети с бели коне. Лана Дел Рей изненада гостите с изпълнение на живо.

По-рано през деня дизайнерът Валентино даде специален обяд в чест на младоженците в своето шато, което се намира в близост до Париж.

#Ким Кардашиян #Кание Уест #Бионсе #Джей Зи #Флоренция

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »