Ема Уотсън от „Хари Потър“ вече е висшист

Ема Уотсън от „Хари Потър“ вече е висшист
Ема не пропусна да сподели снимка от дипломирането си с феновете си в социалната мрежа Фейсбук.
A A+ A++ A

Изпълнена с гордост, звездата от „Хари Потър“ Ема Уотсън се дипломира в престижния университет „Браун“. Тя бе част от 2000-те абсолвенти, които получиха дипломите си в Роуд Айлънд в неделя.

24-годишната Ема получи бакалавърска степен по английска литература - квалификация, която тя успя да приключи, докато по същото време снимаше в няколко екранни проекта. 

Модната икона започна висшето си образование през 2009 година, но през 2011 година остави учебниците настрана, за да завърши финалния филм от поредицата „Хари Потър“

Звездата може и да е свикнала да е център на внимание на червения килим, но признава, че се е притеснявала, като влязла във висшето учебно заведение за първи път. 

„Първия ден, когато стъпих в кампуса, всички млъкнаха и се обърнаха към мен“, споделя тя пред The Times. „Трябваше да си кажа: „Всичко е наред, можеш да се справиш. Само си поеми дълбоко въздух и събери целия си кураж“.

Въпреки това Ема признава, че не е имала проблеми да създаде приятелства, и казва, че всички в университета са я подкрепяли.

#Ема Уотсън #Браун #Оксфорд #Хари Потър

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"