Джаред Лето записа послание към българските си фенове

Джаред Лето записа послание към българските си фенове
A A+ A++ A

Джаред Лето записа видеопослание към българските си фенове по повод предстоящата премиера на новия му филм „Клубът на купувачите от Далас“  и концерта на бандата му 30 Seconds to Mars в София.

„Каня всички ви да видите този прекрасен малък филм на „София Прайд Филм Фест“ и да разберете защо е всичкия шум“, казва 42-годишният американец в обръщението.

Медийният шум, за който той говори, беше предизвикан от над 80-те номинации и награди, с които бе отличена лентата през последните месеци. Сред тях са шест номинации за „Оскар“.

Освен това Лето спечели още над 20 награди за изключителното си превъплъщение в ролята на транссексуална жена, опитваща да защити достойнството си от трансфобни недоброжелатели и живота си от вируса, убил хиляди по време на СПИН епидемията в САЩ през 80-те години.

За филма той отслабнал с 14 кг и прекарал целия снимачен процес, без да излиза от кожата на Рейон. Множеството подозрителни погледи, с които се сблъскал на обществени места, му помогнали да получи по-дълбоко разбиране за преживяванията на трансполовите хора, които често стават жертва на вербално и физическо насилие.

Първата в България прожекция на „Клубът на купувачите от Далас“ ще бъде на 18 юни от 21:30 ч. на лятната сцена „One More Кино“ в парка пред НДК, а концертът на 30 Seconds to Mars е на 6 юли, в рамките на фестивала Sofia Rocks.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"