Втори рунд: Войната Ласкин – Николета продължава

Втори рунд: Войната Ласкин – Николета продължава
Николета не остава длъжна на Ласкин. Снимка: Фейсбук
A A+ A++ A

Войната между Николета Лозанова и Иван Ласкин чрез социалната мрежа и медиите продължава. След като актьорът заяви, че не става за водеща с доста груби сравнения, сега той отново изригна срещу плейметката.

„Яд ме е, че толкова често ме замесват в полемика с безпросветни идиоти“, обяснява Ласкин. Актьорът подчертава, че не познава лично Николета, а говори за поведението на силиконките като цяло. Той ги сравни като „изтрещял селяндур идва в София, за да си сложи цици, ходи на мол и участва в телевизора“.

Николета отново отвърна на удара, но... предложи да се запознаят с Ласкин лично.

„Когато пребориш порока си към „селските“ блага (греяната ракия), лично ще ти звънна, за да се запознаеш с мен! Тогава ще се увериш сам, че има нещо, по което си приличаме.... И двамата обичаме суши!“, обяснява футболната съпруга.

„Надявам се да не си забравил как, докато беше в „Биг Брадър“ със статут на гост-звезда и всички съквартиранти гладуваха, ти се тръшкаше да си получиш порцията суши, която ти се полага по договор! Обещавам аз да платя обяда и да те почерпя... Не искам да харчиш пари по чужди жени, знам че не обичаш!“, пише плеймейтката в личния си профил във Facebook.

 

#Николета Лозанова #Иван Ласкин

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"