Калин Врачански представя тайните на таекуон-до ITF

Калин Врачански представя тайните на таекуон-до ITF
Калин Врачански и Красиир Гергинов
A A+ A++ A

Любимецът на жените Калин Врачански, който е почитател и последовател на таекуон-до ITF, разкри тайните на бойното изкуство, докато световните шампиони Дюк Нуамеруе и Амалия Колева направиха демонстрации на едни от най-атрактивните техники и удари. Това се случи в рамките на фестивала „Изток в парка“.

Идеята е на ABC Fight Club (Аbcfight.com), създаден през 80-те години, като след 1992 г. школата започва активно да създава шампиони. За това помага професионалната методика на тренировки и строгата дисциплина, заложена от майстор Ким Унг Чол, девети дан, както и заниманията под ръководството на висококвалифицирани инструктори и доайена и основател на клуба - многократния републикански шампион Красимир Гергинов, седми дан.

През уикенда лятната естрада в Борисовата градина се превърна в храм на мъдростта и изкуствата от Азия. Столичани се насладиха на източните обичаи и се включиха в уъркшопите по рисуване с арабска къна, японска чаена церемония, корейски игри, традиционното индийско облекло, хайку и икебана.

#Калин Врачански #таекуон-до

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"