Хю Лори иска да чете български вестник

Хю Лори иска да чете български вестник
A A+ A++ A

Хю Лори не е безразличен към мястото, където ще гостува. Доказателство за това е посланието, което наскоро записа за българските си почитатели.

Актьорът, певец и писател обаче се интересува и от местните новини, тъй като е поискал в гримьорната му да го чака „роден вестник“, но на английски език. Иска и някое от следните световни заглавия – The New Yorker, Time, GQ, Vanity Fair или друго, в зависимост от деня, в който излиза през седмицата.

„Най-известният доктор в света“ пристига за първи път в София с екип от 20 души, сред които и две гласовити дами – Габи Морено от Гватемала и американската соул изпълнителка Джийн МакКлейн. Те ще блестят сред останалите членове на The Copper Bottom Band.

Концертът на 11 юли в зала 1 на НДК е с начален час 19:30, а вратите за публиката ще бъдат отворени в 19:00. Поради огромния интерес от днес се пускат в продажба ограничен брой билети на партера и в оркестрината. Билетите може да се купят в системата на Тicketportal.bg, в НДК, касата на зала „Арена Армеец“ и партньорската мрежа, съобщават организаторите от Event Ease и „Артишок“.

#концерт #музика #НДК #зала 1 #Хю Лори

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници