Красавицата Кара Делевин нае бавачка за заека си

Красавицата Кара Делевин нае бавачка за заека си
Кара на фестивала в Кан тази година. Снимки: БГНЕС и Инстаграм на Кара Делевин
A A+ A++ A

21-годишната моделка Кара Делевин, която е нещо като западен вариант на нашите Златки, нае бавачка, която да се грижи за заека й.

Красавицата имала нужда от още един чифт ръце, които да се грижат за любимия й Сесил. Оказало се, че той изисквал повече грижи, отколкото тя очаквала.

„Кара обича Сесил, но той я изтощава. Тя не си е помисляла, че един малък заек може да създава толкова много работа. В момента тя има толкова много ангажименти, че не може да му отделя необходимото внимание. Тя не иска да го даде за осиновяване, затова реши да наеме човек“, издава източник на вестник „Дейли Стар“.

Кара осинови Сесил по-рано тази година, след като позира с него за фотосесия. Тя дори създаде профил в Инстаграм специално за него, който има повече от 105 000 последователи.

Приближени до заешката „майка“ твърдят, че тя искала четириногото постоянно около себе си. Дори помолила организаторите на медиен фестивал да обособят специално място, където Сесил може да скача на воля и да се наслаждава на огромни количества моркови.

#Кара Делевин #мода #заек #Сесил

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници