3-годишно почина от студ, майка му го заключила

3-годишно почина от студ, майка му го заключила
След като прекарали нощта на отворен прозорец, момиченцата изпаднали в хипотермия и били откарани в болница в град Анкоридж, където по-голямата сестра починала. Снимка: Getty Images / Guliver
A A+ A++ A

Тригодишно момиченце почина в Аляска, след като майката и нейният приятел я заключили заедно с по-малката й сестричка, на една година, в спалня с отворен прозорец при минус 34 градуса по Целзий навън.

Покъртителният случай в най-северния американски щат датира от нощта на 1 срещу 2 февруари, предаде АП, като се позова на властите, цитирана от Дарик.

Майката и нейният приятел решили да проветрят стаята, след като децата се напишкали в леглата си. След като прекарали нощта на отворен прозорец, момиченцата изпаднали в хипотермия и били откарани в болница в град Анкоридж, където по-голямата сестра починала.

Майката, 28-годишна начална учителка, както изглежда, е избягала и се укрива от събота - ден след като на нея и на 29-годишния й приятел били повдигнати обвинения.

Мъжът е задържан, посочва БТА. Той бил употребил сериозно количество алкохол, преди да реши да отвори прозореца на спалнята и да остави двете момиченца вътре. В апартамента били открити две празни бутилки от уиски.

#хипотермия #Аляска #Целзий #Анкоридж #студ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »