Бразилия в клинична смърт: германците водят с 5:0 на полувремето. В крайна сметка 7:1 !!!

Бразилия в клинична смърт: германците водят с 5:0 на полувремето. В крайна сметка 7:1 !!!
Край с танците, публиката на стадиона в Бело Оризонте плаче...
A A+ A++ A

Бразилия отнесе най-унизителната загуба във футболната си история. Това е и най-резултатната победа в полуфинал на световно първенство. Краен резултат 7:1 за Германия. Виж надолу хронологията на мача!

Бразилия все пак успява да отбележи в 90-та минута за 1:7, разписа се Оскар.

И пак Шюрле в 79-та минута бележи за 7:0!!! Вероятно Дилма ще има сериозни проблеми, заради това.

Шюрле бележи за 6:0 в 69-та минута. Бразилците не знаят къде са, нито защо.

През първите минути на втората част Германия е прибрана дълбоко в своята половина. Мануел Нойер направи две блестящи спасявания и лиши бразилците от "връщане" в мача.

Начало на второто полувреме. Според коментатора на БНТ Ивайло Ангелов, силите за сигурност на Бразилия са в пълна мобилизация, защото хората излизат на улиците, но не за да празнуват...

В първия полуфинален мач на световното първенство се случи това, което малцина биха предположили, колкото и да са стискали палци на Германия. Маншафтът буквално размаза бразилския тим като до 30-та минута вече водеше с 5:0. На терена има само един отбор. Публиката на стадиона в Бело Оризонте плаче...

Томас Мюлер вкара за 1:0 в 11-та минута. После Мирослав Клозе влезе в историята, отбелязвайки за 2:0 своя 16 гол на световни финали. Той към днешна дата е футболистът, вкарал най-много голове на световни първенства. До 29-та минута последваха безответни голове на Тони Кроос (2 броя) и Сами Кедира като по този начин Германия разплака цяла Бразилия. Бразилците изпаднаха в тотален нокаут, а им предстои цяло второ полувреме.

#Бразилия #Германия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"