Странно: Рита Ора заспивала с лавандула, розово масло и свещ

Странно: Рита Ора заспивала с лавандула, розово масло и свещ
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Певицата Рита Ора обича да спи близо до вратата, за да може да избяга през нощта, ако пожелае.

Британската певица често отсяда в хотел заради натоварения си график. Макар да й липсва собственото й легло, тя има специални ритуали преди лягане.

„Винаги спя от дясната страна и винаги трябва да бъде близо до вратата, за да мога да избягам, ако нещо се случи“, казва тя пред Style.com. „Винаги пътувам със следните четири неща: лавандулова възглавница, с която заспивам по-лесно, свещ, одеяло и розово масло, за да бъде кожата ми винаги хидратирана.“

Певицата сподели, че спи облечена с дрехи от колекция на Мерилин Монро, а след това каза, че си ляга само с любимия си аромат „Шанел № 5“.

Освен странни ритуали Рита често има и странни сънища. „Миналата вечер сънувах, че Кейт Мидълтън, бебето и кралското семейство са отишли на ваканция. По някаква причина бях най-добра приятелка на принц Уилям. Той дойде да ме вземе с колата си, а всъщност аз никога не съм се запознавала с принца. „Семейството ми е навън, имам една вечер за купони“, каза той.“

„Беше много странно и после се събудих. Не съм си мечтала за него, но нали всеки иска да има приятели кралски особи“, споделя Рита Ора.

#ритуали #Сън #Рита Ора

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »