Вижте Анджелина Джоли в наркоманския й период (видео)

Вижте Анджелина Джоли в наркоманския й период (видео)
A A+ A++ A

Списание National Enquierer публикува видеоклип от наркоманските години на Анджелина Джоли.

Осъденият наркодилър Франклин Мейер твърди, че е заснел 16-минутно видео през 1999 г. със съгласието на актрисата, след като тя му се обадила да й достави в апартамента й в Манхатън хероин и кокаин. Джоли описва този период от живота си като „тъмен“ и „опасен“, и е щастлива, че сега е жива.

В клипа актрисата разговаря с баща си по телефона и ходи напред-назад в една от стаите в апартамента си. По пода и масата се виждат торби с боклук и кутийки от безалкохолни напитки.

Анджи ми беше клиентка няколко години. Продавах й хероин и кокаин

Един ден ми се обади и искаше да отида у тях. Така ми казваше, че иска да й занеса наркотици. Тогава си бях купил видеокамера и реших да я взема. Когато пристигнах, й дадох дрогата и тя ми плати“, казва Мейер.

Той продължил да я снима, когато баща й Джон Войт се обадил по телефона.

Анджелина и баща й говорили за брат й Джеймс и покойната й майка Маршелин Бертран. От видеото обаче не става ясно с кого разговаря тя.

Мейер твърди, че се срещал с Джоли 2-3 пъти седмично или в апартамента й, или в хотел

Всеки път тя давала около 100 долара за хероин и кокаин. Той дори казва, че тя се е друсала пред него. Веднъж е била надрусана с кокаин по време на важно интервю за филма „Луди години“ (Girl, Interrupted, 1999), за който спечели „Оскар“.

Според него Джоли е била доста открита за интимните си отношения с актьора Били Боб Торнтън, склонността си към садомазохизъм и лесбийските си пориви.

Актрисата имала връзка с колежката си Джени Шимицу, когато се снимали заедно във филма Foxfire от 1996 г. Тя се влюбила в Шимицу „в секундата, в която я видяла“, твърди наркодилърът.

#Анджелина Джоли #Брад Пит #Били Боб Торнтън #наркотици

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници