И Allview Mobile взе участие на мобилния конгрес

И Allview Mobile взе участие на мобилния конгрес
A A+ A++ A

Румънската компания Allview Mobile може и да не е много познато име на българските потребители, но това е на път да се промени. С 10-годишна история, Allview е една от най-бързо развиващите се компании в Румъния, която предлага разнообразни устройства от областта на потребителската електроника - телефони и смартфони с 2 SIM карти, таблети, преносими компютри, LCD телевизори, GPS устройства и аудиопродукти. Все категории, които се радват на завидна популярност през последните години. Румънците не изостават и от другата основна тенденция напоследък и осигуряват на притежателите на телефоните с марката Allview и достъп до магазин с безплатни приложения в различни категории.

Като част от румънския павилион, Allview Mobile взе участие и на мобилния конгрес в Барселона и зарадва потребителите си с интересни новини. Основната сред тях е, че компанията ще е първият румънски производител, осигурил ъпдейт до Android 4.0 за продуктите си, и по-специално за таблетите от серията AllDro Speed. Сред основните промени в него са възможност за преоразмеряване на уиджетите, подобрения в потребителския интерфейс, по-добър контрол на мрежовите функции, улеснено въвеждане на текст, редактор на изображения, клиент за електронна поща с опция за използване на папки, работа с технологията Direct Wi-Fi и възможност за провеждане на видеоразговори през приложения като Skype.

На щанда на компанията бяха демонстрирани и различни от мобилните продукти на Allview като телефони и смартфони с 2 SIM карти и таблети AllDro Speed с Android 4.0, но освен това имаше достъп и до прототипи на бъдещи телефони на румънците. Allview използва случая и за създаване на нови връзки с партньори и дистрибутори - по думите на генералния мениджър Лучиан Петицила фокусът е върху разширяване на каналите за разпространение в Европа.

Allview Mobile се представя в България ексклузивно от "Топинвест Груп".

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"