Левски победи Марек с 3:0

Левски победи Марек с 3:0
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Левски победи Марек с 3:0, в контролна среща, която се игра в Правец. Два гола за синята победа отбеляза Валери Божинов, веднъж се разписа Борислав Стойчев. Това бе петата контролна среща за тима от началото на лятната подготовка.

Повторен дебют за Левски направи Веселин Минев, който се завърна в сините редици и започна като титуляр днес. В стартовия състав бе и младия полузащитник Божидар Краев. Като резерва пък през второто полувреме влезе друго ново попълнение на Левски Мигел Секейрос.

"Сините" отбелязаха два гола в началото на мача и набързо поведоха с 2:0. Още в 6-та минута Крумов центрира от корнер, топката бе изчистена, но Балтанов я пое и подаде към Крумов, който центрира отново в наказателното поле на Марек, където Борислав Стойчев вкара отблизо. Две минути по-късно Валери Домовчийски подаде към Валери Божинов, който излезе сам срещу Михайлов и капитанът на Левски реализира в десния ъгъл за 2:0. В края на полувремето Валери Домовчийски се пребори за висока топка с Николай Николов. Защитникът на Марек след това удари без топка Домовчийски и му посегна с глава. Съдията изгони Николов с директен червен картон, а след това отстрани незнайно защо и Домовчийски.

Двата отбора започнаха отново с 11 човека второто полувреме. В състава на Левски се появи новото попълнение Мигел Секейрос. Ради Димитров пък смени Крумов на десния фланг.

В 58-та минута младият Краев стреля отлично от пряк свободен удар, но топката мина покрай вратата. В 64-та минута и Божинов шутира от фаул, но вратаря на Марек спаси. Десетина минути по-късно отлична комбинация между Бедоя и Божинов, изведе нападателя сам срещу вратаря, Божинов стреля, но Пламен Младенов спаси. В 75-та минута обаче капитанът на Левски се разписа от дузпа, отсъдена за игра с ръка на играч на Марек в пеналта – 3:0./БГНЕС

#Левски #Марек #Валери Божинов #Борислав Стойчев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"