Чуйте как звучи необработения глас на Бритни Спиърс

Чуйте как звучи необработения глас на Бритни Спиърс
Бритни с приятеля си Дейвид Лукадо, снимка в Тутиър от плажа.
A A+ A++ A

Изпълнителите не са това, което са. Без грим и прическа често са неразпознаваеми, а когато промените касаят и гласа, става страшно.

Неглижирлани кадри на Бритни Спиърс през годините изпълваха съдържането на редица медии, но ето че се появи истински шокиращ запис с нейния необработен глас. 

Аудиото,  което разбуни YouТube и другите социалните мрежи, представя вокалните възможности на американската певица на песента й Alien.

Според експерти подобен "звук" биха могли да изкарат и най-"гласовитете" певици. И това може да се дължи не само на неспособност.

Естествено, от екипа на Бритни реагираха светкавично и вече свалиха няколко от опозоряващите клипове. Чуйте един от оцелелите:

А ето така звучи готовият продукт:

Междувременно, самата Бритни даде да се разбере, че не е скъсала с приятеля си Дейвид Лукадо, въпреки слуховете. Тя качи в Тутиър тяхна снимка от плажа. Дейвид е гол до кръста, а хваналата тен Бритни е по бански и с очила за плуване. Двамата се смеят.

"Поздрави от плажа Спърс, известен още като моят дом", написа певицата. Бритни и Дейвид се срещат от половин година. Заговори се дори, че двойката вече мислила за сватба, въпреки това не се одобрява от баща й.

#Бритни Спиърс #Дейвид Лукадо #YouTube #запис

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »