И щерката на Обама налага цензура върху медии

И щерката на Обама налага цензура върху медии
Малия Обама Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Дни след като американски медии пропищяха на глас от цензурата на президента Обама, се появи нов случай на цензура с името Обама, но този път – на Малия, дъщерята на Мишел и Барак.

16-годишната госпожица посетила известен ресторант в Лос Анджелис, където й направили снимки. Служителите, подчинени на първата дама, обаче веднага се обадили на разпространяващата кадрите агенция AKM-GSI (Akmgsi.com) и поискали унищожаване на материала, пише TMZ.

Преди това агенцията поставила снимките на страницата си в интернет, откъдето различни медии могат да ги купуват.

От офиса на Мишел Обама обяснили, че те имали обещание от различни медии да не фотографират двете дъщери на Обама, освен ако не са заедно с баща си. AKM-GSI се примирили с доводите от страна на Белия дом и изпратили до клиентите си мейл с текст за унищожаване на снимките.

Според TMZ Малия се намирала в Ел Ей през последните няколко седмици, тъй като била на стаж в телевизионното шоу на Хали Бери. После пък се появила в известното заведение, където често ходели знаменити личности, поради което било под обсадата на папараци.

Е, възниква въпросът, дали в случая президентът и първата дама вземат превантивни мерки, или пък първото семейство на Щатите демонстрира мускули пред медиите?

#Обама #Барак Обама #Мишел Обама #Малия #цензура #медии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"