Жените: Футболист и политик са най-непривлекателните мъжки професии! Кои са привлекателните?

Жените: Футболист и политик са най-непривлекателните мъжки професии! Кои са привлекателните?
Снимки: БГНЕС
A A+ A++ A

Предприемачите са мъжете с най-сексапилна професия според жените, показва изследване на IllicitEncounters.com.

Според дамите тези мъже са креативни, поемащи рискове и интелигентни. Питър Джоунс, Ричард Брансън и Майкъл Смит са сред най-любимите на жените предприемачи с напредничаво мислене.

Банкерите и брокерите може и да имат пари, но жените предполагат, че мъжете в тази професия са твърде амбициозни, безмилостни и прекалено самонадеяни. Поради това те вероятно отделят по-малко време на партньорката си, приемат я за даденост и смятат, че жената трябва да им е благодарна, че е получила любовта им.

В дъното на класацията са футболистите и политиците

смятани за изпразнени от съдържание, егоисти и с лоша репутация.

„Жените, търсещи нов партньор, искат мъж, който да е привлекателен както отвътре, така и отвън. Те искат човек, с когото да имат емоционална и физическа връзка.

Изглежда, че макар футболистите да са привлекателни на терена, извън него повечето дами не искат да имат нищо общо с тях. Така че въпреки известността и богатството им, повечето представителки на нежния пол смятат арогантността и лошата им репутация за отблъскващи“, заяви Майк Тейлър, говорител на llicitEncounters.com.

На другия полюс са

пожарникарите, които, изглежда, винаги ще бъдат привлекателни в женските очи

Те са смятани за смели, загрижени и героични и отговарят на вътрешното желание на всяка дама за очарователен принц, който да дойде да я спаси.

Лекарите също са харесвани от дамите заради професионализма и мотивацията им. С герои като този на Патрик Демпси в „Анатомията на Грей“ и на Джордж Клуни в „Спешно отделение“ не е чудно, че положителното мнение за лекарите преобладава сред жените.

Музикантите също омайват дамите, защото са смятани за мистериозни, креативни и артистични.

#професии #мъже #жени

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »