Путин се зарече да изпълни всичките си обещания

Путин се зарече да изпълни всичките си обещания
След като спечели трети президентски мандат, Владимир Путин заяви, че всичко, обещано по време на предизборната му кампания, ще бъде изпълнено. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

След като спечели трети президентски мандат, Владимир Путин заяви, че всичко, обещано по време на предизборната му кампания, ще бъде изпълнено.

„Всичко, за което говорих, всичко, за което говориха моите колеги, всичко това е изпълнимо и ще бъде направено“, заяви Владимир Путин, цитиран от БНР.

Според председателя на Държавната дума Сергей Наришкин изборът на Путин ще гарантира стабилното развитие на Русия през следващите шест години.

„Това е курс на стабилно и прогресивно развитие. Не просто курс на стабилност, а курс на стабилно развитие“, каза Сергей Наришкин.

Руският режисьор Никита Михалков смята, че изборите са били важни, защото са показали подкрепата на руския народ за Путин.

„Да се спечели е малко. Важното е да се спечели в дългосрочен план. Важното е, че това, че той днес получи такъв вот на доверие от народа, беше правилно. Силно се надявам, че той е способен да го направи, той разбира какво прави“, каза Никита Михалков.

Ирина Антонова, която е директор на Държавния музей за изобразително изкуство „Александър Сергеевич Пушкин“, е категорична, че през следващите шест години Путин ще направи още много за страната.

„През тези шест години, които предстоят, той ще добави още много към това, за което говори. Той ще направи още много“, убедена е Антонова.

#обещания #режисьор #Никита Михалков #Сергей Наришкин #президент на Русия #Владимир Путин

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"