Кръстиха буболечка на Дженифър Лопес, мачовци се отричат от нея

Кръстиха буболечка на Дженифър Лопес, мачовци се отричат от нея
Открийте приликите между Джей Ло и Litarachna lopezae
A A+ A++ A

Горката Дженифър Лопес. Въобще не й върви в живота. Три развода, изневяра с транссексуално същество и сега обвързаха красивото й име с малка и неприятна буболечка.

Фактът, че родителите й са от Пуерто Рико,

вдъхновил биолога Владимир Песич да нарече новия вид водно насекомо Litarachna lopezae

„Причината за необичайния ми избор на име за този нов вид насекомо е много проста: Песните и клиповете на Джей Ло сплотяваха екипа, поддържаха постоянно доброто настроение, докато описвахме новия вид насекомо и гледахме Световното по футбол“, обясни ученият.

Буболечките са открити дълбоко в кораловия риф между Пуерто Рико и Доминиканската република между 2010 и 2012 г. и Лопес далеч не е първата звезда, на която са кръстени странни видове същества.

Мик Джагър, Боно и Боб Марли също са удостоени с тази чест

Не е ясно дали има пряка връзка с горенаписаното, но спряганият в последно време за нов приятел на поп дивата - Максим Чмерковски, увери, че двамата са само приятели.

Лопес по-рано тази година се раздели с танцьора Каспър Смарт, а след това името й беше свързано със звездата от „Денсинг старс“. По-рано тя сподели, че не се е отказала от любовта и иска един ден отново да мине под венчило.

„Аз съм романтична по душа. Вярвам, че има човек, с когото да прекарам живота си, и че трябва да открия този човек. Опитвала съм с няколко души, но поради различни причини не се е получило“, добавя тя. Вижте най-новото й видео:

#Дженифър Лопес #Каспър Смарт #учени #откритие

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници