Наградиха Маша за най-добра тенисистка, Гришо я аплодира

Наградиха Маша за най-добра тенисистка, Гришо я аплодира
Маша прави последни приготовления преди церемонията. Снимки: Фейсбук
A A+ A++ A

Мария Шарапова бе избрана за най-добра тенисистка на годината според  годишните награди за спортно майсторство ESPY. Статуетката при мъжете отиде при носителя на 14 титли от Големия шлем Рафаел Надал.

Церемонията се състоя в "Нокиа Тиатър" в Лос Анджелис, а нашето момче Григор Димитров я аплодираше, след като мина по червения килим. 23-годишният хасковлия се появи облечен в стилен черен костюм на "Бърбъри" и шарена риза в бяло, сиво и черно.

Шарапова стана причина за един от най-забавните моменти по време на церемонията. 188-сантиметровата рускиня връчи заедно със 15 см по-ниския боксьор Флойд Мейуедър наградата за най-добър мач. За момент Маша загуби Мейуедър от очи и после не успя да го намери.

Иначе Григор се сля с тълпата от известни личности. Той дори си направи селфи с американския модел на бански костюми Кристин Тейген. 28-годишната брюнетка беше придружена от съпруга си - музикантът и композитор Джон Леджънд. Гришо влезе в конкуренция с приятелката си Мария Шарапова за най-добре облечен спортист на наградите.

 

Онлайн версията на американския в. USA Today направи допитване сред читателите си. За момента той е на дъното в анкетата. Шарапова обаче има всички шансове да се пребори за първото място. До четвъртък следобед тя бе втора с 19%.

#Григор Димитров #Мария Шарапова #Гришо

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"