Мика Стоичкова стига от молитви до гняв за побоя над Аръков

Мика Стоичкова стига от молитви до гняв за побоя над Аръков
Иво и Мика се разделиха преди около месец. Снимка: Фейсбук
A A+ A++ A

Мика Стоичкова стигна от молитви до гняв заради побоя над нейния бивш любим Иво Аръков. В петък тя се обърна за помощ и закрила към архангел Михаил в профила си във Фейсбук. Предполага се, че дъщерята на Христо Стоичков се моли за помощ за пребития в петък свой бивш приятел Иво Аръков, макар че не споменава името му. Припомняме, че той бе нападнат с метални пръти от двама мъже в столичния кв. “Манастирски ливади” минути след полунощ в петък. Иво бе закаран в неврохирургията на ВМА с рана на главата. Спасил го е приятелят му Милко Малкия, с когото е вървял на път към дома си.

“Ангел мой! Архангел Михаил, моля те, ела и ни помогни, за да има мир в България. Да няма лоши хора, завист, злоба, несправедливост! Пази го и него! Моля те!!!! Благодаря ти, архангел Михаил, амин!”, написа Мика в петък в профила си в социалната мрежа.

В събота вечер тя се разгневи на жълтата преса, отново с пост във "Фейсбук", като заплаши да съди клюкарски вестник.

"Всеки ден" -лъжи, заблуди, долни инсинуации, грозни версии и разбити човешки съдби! Всичко това е повече от подсъдно! Струващият ви едва 50 ст. боклук, в съда ще ви излезе минимум 50 000, именно, за да опровергаем твърдението, че семейството ми си решава проблемите с бой, не - директно в съда! Няма да до пусна да опетнявате името на фамилията ми, нито да се гаврите с ужаса, който Иво изживя, причинен му от някой долен като вас, самоподписал си присъдата!"

Ревност в любовен триъгълник е една от версиите за побоя над актьора според разследващите. В публичното пространство се появиха предположения, че нападението може да е свързано с дългове.

Със сигурност побоят е сплашване, тъй като нападателите дори не опитали да оберат актьора.

#Иво Аръков #Мика Стоичкова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"