Кобрата: Не съм аутсайдер, радвам се, когато някой ме подценява

Кобрата: Не съм аутсайдер, радвам се, когато някой ме подценява
Кобрата сподели, че тренировъчният процес върви по план и на 6 септември ще бъде в суперформа. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Не мисля, че съм аутсайдер в двубоя с Кличко. Много се радвам, когато някой ме подценява. Това ми дава повече предимство и допълнителна мотивация“, заяви Кубрат Пулев пред сайта UFight.gr, цитиран от БГНЕС.

Кобрата настоя Кличко също да бъде тестван за забранени вещества преди двубоя.

„В спорта правилата трябва да са еднакви за всички, за да бъде честен и истински спорт. Затова аз искам същите допинг тестове да преминава и Владимир Кличко. Не е коректно претендентът да бъде проверявам по всяко време и на всяко място, а световният шампион да бъде проверяван само и единствено след мача. Дори децата знаят, че каквото и да е взел, може да се изчисти за мача“, каза Пулев.

„Аз лично, ако съм световен шампион, бих дал такава проба, за да изчистя името си и за да докажа на хората, че съм чист и няма какво да крия. Мисля, че такава би трябвало да е реакцията на един истински световен шампион, а не да се крие и измъква по всякакви възможни начини, което определено доказва, че не му е чиста работата и има притеснения. Или се подлага на допинг контрол, както го правя аз и доказва, че наистина е световен шампион, или не се подлага и доказва, че най-вероятно използва забранени стимуланти, на което се дължи дългогодишното му стоене на върха, а не защото е най-добрият“, категоричен бе Пулев.

Кубрат обяви, че двубоят за него е мач за световна титла, която е негова мечта.

Кобрата сподели, че тренировъчният процес върви по план и на 6 септември ще бъде в суперформа.

На въпрос как ще завърши двубоят Пулев отговори, че боксът е спорт, в който никога не можеш да предвидиш нещо на 100%. „Шансовете ни са 50% на 50%. Мачът ще бъде изключително интересен и аз ще победя!“, каза още Кубрат Пулев.

#Кубрат Пулев #мач #двубой #Владимир Кличко

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"