Вижте роклите на първите дами (галерия)

Вижте роклите на първите дами (галерия)
A A+ A++ A

Лора Буш присъства на откриването на ретроспективна изложба на дизайнера Оскар де ла Рента (Оscardelarenta.com). Той представи впечатляващи рокли, носени от първи дами на САЩ, от началото на кариерата му през 60-те години на миналия век до днес.

Де ла Рента е обличал още Джаки Кенеди, Нанси Рейгън, Хилари Клинтън и сега - Мишел Обама, както и много знаменитости като Сара Джесика Паркър, Ан Хатауей, Меган Фокс...

На парти, представящо събитието, 67-годишната съпруга на Джордж Буш изглеждала невероятно в изискана рокля до коляното в комбинация с бели бижута:

Като своя любима дреха тя посочила сребрист официален тоалет с дълги ръкави, с който била при встъпването в длъжност на съпруга й през 2005 г. „Роклята беше невероятна. Наистина изглеждаше магически. Кристалите по нея правеха всичко да изглежда приказно и уникално“, сподели Лора.

Ето я:

Въпросната сребърна рокля е само една от многото, изложени в Президентската библиотека и Музея „Джордж Буш“ в Далас в рамките на проекта „Пет десетилетия стил“.

„За мен тази изложба е олицетворение на всичко, което Оскар прави през годините, независимо дали неговите творения са за първи дами или за всички останали дами. Той наистина се опитва да разбере какво искат жените и хората като цяло“, каза Алекс Болни, изпълнителен директор на модната марка.

#мода #оскар де ла рента #първи дами #САЩ #рокли

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"