Семейна идилия: Бионсе отвърна на клюките

Семейна идилия: Бионсе отвърна на клюките
Бионсе и Джей Зи са по-щастливи отвсякога на турнето си. Снимка: Фейсбук
A A+ A++ A

Поп дивата Бионсе отново опроверга слуховете, че се развежда, със снимка на семейството си в Инстаграм.

Спекулациите за развод преследват Бионсе и Джей Зи от месеци, откакто сестрата на певицата нападна рапъра в асансьор. Оттогава досега заглавията в световните медии не спират да съобщават, че звездите се разделят.

След като свалиха халките и Бионсе дори си заличи татуировката, която си бе направила в чест на брака им, само преди дни източник издаде подробности около взаимоотношенията им в момента.

„Те опитват да намерят начин да се разделят, без да се развеждат… В момента са на голямо турне и вече получиха предварително по-голямата част от заплащането от спонсорите“, твърдеше източник на в. New York Post.

„За момент нещата при тях започнаха да се нареждат. Тя дори заговори за увеличаване на семейството. Те направиха класическата грешка, като си помислиха, че едно дете ще промени всичко и ще им помогне да върнат пламъка между тях“, твърдеше източникът на изданието.

Изпълнителката обаче отвърна на коментарите, без да използва думи. Тя публикува в Инстаграм сладка снимка, на която е заедно със съпруга и дъщеря си Блу Айви.

Музикантите са заедно от 12 години, но са женени от шест. Блу Айви се роди през 2012 г. Те са едни от най-влиятелните знаменитости не само на музикалната сцена.

В момента са на общо турне, което ще продължи до септември.

#Бионсе #Джей Зи #Блу Айви

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »